Mogelijkheden voor scholen

De kinderwerkplaats is opgezet om kinderen op een speelse manier bekend te maken met techniek. Daarnaast proberen wij bij te dragen aan de ontwikkeling van de motorische en cognitieve vaardigheden van de kinderen.

 

De activiteiten en proefjes zijn zo ontwikkeld dat kinderen heel makkelijk spelenderwijs kunnen leren. Wat er geleerd wordt over techniek stimuleert ook de creativiteit: Zodra de kinderen van piepschuim een bootje of een auto hebben kunnen maken bedenken ze vaak een heleboel andere dingen die ze op deze manier ook zouden kunnen maken. Ook voor docenten is een bezoek aan de kinderwerkplaats een leuke en inspirerende ervaring.

 

Ook bieden wij voor scholen extra projecten aan.


U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie. Heeft u specifieke wensen? In vrijwel alle gevallen kunnen wij maatwerk leveren. U kunt ons bellen op 070 - 406 93 93. Soms kan het gebeuren dat wij 80 kinderen binnen hebben en er zodoende op dat moment niemand beschikbaar is om u te woord te staan. Wij vragen hiervoor uw begrip en geduld. Mailen kan natuurlijk altijd naar: info@dekinderwerkplaats.nl of maak gebruik van ons contactformulier. Wij zullen uw bericht zo spoedig mogelijk beantwoorden en desgewenst telefonisch contact met u opnemen. Vergeet u in dat geval niet uw telefoonnummer te vermelden.

 

De tarieven voor de scholen vindt u hier.

 

 

 

 


de Kinderwerkplaats
Spui 216a
2511 BX Den Haag
070 406 93 93

google kaart
kijk binnen
route
contact
mail met ons