Hoe werkt het?

Na binnenkomst krijgt ieder kind een gereedschapskistje met materialen die nodig zijn bij de activiteiten. Na een korte uitleg kunnen de kinderen meteen aan de slag en ze mogen zelf bepalen wat ze gaan doen. Er is een verkleedkist met werkkleding, laboratoriumjassen en bouwvakkershelmen.

 

Tip: Neem een fototoestel mee!


Er is geen vaste volgorde of traject, de kinderen zijn vrij in hun keuze en mogen zelf bepalen hoe lang ze ergens mee bezig willen zijn. De hele middag schilderen of proefjes doen? Of lekker van de ene activiteit naar de andere? Alleen of samen met andere kinderen? Zelf iets verzinnen en in elkaar knutselen, Het kan allemaal, vrijheid blijheid!


Aan lunchen of dineren doen we niet. Bij ons heet dat schaften! Een broodje knakworst met een dubbele limonade? Ook halal mogelijk, laat dit vooraf dan even weten.


De begeleider(s) zijn aanspreekpunt voor zaken als wc bezoek, losse veter etc. Bij technische probleempjes staan wij altijd paraat.


Ouders en begeleiders mogen naar hartenlust meedoen met alle activiteiten op voorwaarde dat ze de kinderen niet in de weg lopen, het is tenslotte wel de kinderwerkplaats! Werkstukken mogen meegenomen worden, het is dus handig om wat tasjes mee te nemen.


de Kinderwerkplaats
Spui 216a
2511 BX Den Haag
070 406 93 93

google kaart
kijk binnen
route
contact
mail met ons